Desserter
Vær opmærksom på at dette er selskabsmenuer, som ikke kan bestilles i vores a la carte restaurant.


Hjemmelavet pistacieis med pistaciekerner, chokoladestykker, brændte hasselnødder og marineret frisk frugt (*).
  Kr. 89,00

Romfromage med lun kirsebærsauce (*).
  Kr. 72,00

Rubinsteinkage. Romfromage vendt ud på makronbund smurt med hindbærpuré. Serveres med små vandbakkelser dyppet i chokolade(*).
  kr. 92,00

Grand Marnier-marinerede pandekager med mandler og nødder. Hertil rørt is (*).
  kr. 91,00

Slots-is. Hjemmelavet vanilleflødeis med en midte af ananassorbet, pyntet med chokolade.
  kr. 89,00

Boserups chokoladekage serveret med orange-/passionssirup, kokossorbet i nøddekurv, jordbærparfait, compot af appelsin og papaya. 


kr. 102,00


Ananas gratin anrettet med vanilleparfait og kokossorbet i nøddekurv samt jordbær vendt i chokolade og kokos. 



kr. 102,00


Kanel-/orangefragilite anrettet på tallerken med orange-/passionssirup, frugt, mandelkurv samt italiensk melonsorbet og mynteparfait 


kr. 102,00

Indbagt æblecompot med marcipan serveret med rørt is.    kr. 98,00

Jordbær Romanoff. Jordbær marineret i Curacao og appelsin. Serveret med vanilleparfait og Curacao                                             


kr. 96,00

Ananas (½) med 2 slags parfait, figner og Sarah Bernhardcréme.


kr. 102,00

Hjemmelavet frugttærte med årstidens friske frugter overtrukket med vingelé. Hertil rørt is.



kr. 96,00


Hvid chokoladekage med orangetrøffel anrettet på tallerken med orange-/passionsirup, jordbær og hvid chokolade og kokos, blåbærsorbet i nøddekurv samt mynteparfait.


kr. 96,00


Kaffe med petit four og chokolade. 


kr. 79,00

                                                                                           
                                                                                                                                                                          
   
                                                                          
 Print