Hovedretter

Vær opmærksom på at dette er selskabsmenuer, som ikke kan bestilles i vores a la carte restaurant.

Oksekød

Helstegt oksehøjreb London House med grillede tomater, broccoli, glaserede perleløg, bagt kartoffel og sauce Bearnaise eller rødvinssauce. Mixed salat og flûtes.
  Kr. 220,00

Rødvinsmarineret oksefilet med indbagt skorzoner, svampe, sauterede grønsager, duxellesfarserede tomater, pommes Anna samt broccolisalat og sauce Bordelaise.
  Kr. 210,00

Oksemørbrad Wellington indbagt i butterdej med hønsesoufflefars, dertil smørsauterede rodfrugter,pommes Pailles, 1/2 tomater med ostefyld pommes Lorette. Hertil sauce Madeira.
  kr. 232,00

Helstegt oksetyndstegsfilet med årstidens friske grønsager, mixed salat, pommes rôsti  og Gorgonzolaflødesauce (*).
  kr. 198,00

Gammeldags oksesteg med sauterede bønner, glaserede perleløg, karotter, tyttebær, agurkesalat, hvide kartofler og flødesauce (*).
  kr. 147,00

 

Vildt

Helstegt dyreryg med ristede svampe og druesauté, rosenkålsgratin, smør sauterede urter, råsyltede skovbær, nøddekroketter samt lys kaffesauce.
  kr. 232,00
 
Helstegt dyreryg med drueragout, sauterede urter, svampe, chips af  skorzonnerrod, glaserede pignonæbler, pommes rôsti samt Madagaskarpebersauce.   kr. 232,00

Svampefarseret krondyrryg, sauterede urter, rosenkålsgratin, gorgonzola bagte cherrytomat, chips af skorzonnerrod, pommes Anna og morkelsauce.
  kr. 232,00

 

Svinekød

Gammeldags svinekam med rødkål, 1/2 æbler med gelé, brunede og hvide kartofler samt skysauce (*).
  kr. 135,00

Svinekam stegt som vildt med Waldorffsalat, tyttebær, sauterede haricots verts, svampe, indbagt løg, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce. 
  kr. 139,00

Fransk peberkam med franske ærter, svampe, pommes Pailles, blomkålsgratin, fyldt bagt kartoffel og pebersauce.
  kr. 139,00

Glaseret bayonneskinke med årstidens grøntsager, rosenkålsgratin, pommes Pailles, champignonsauce, pommes Rissollees og broccolisalat.
  kr. 135,00

 

Kalvekød

Kalvesteg stegt som vildt med glaserede druer og champignons, sauterede bønner, brunede og hvide kartofler og vildtsauce. Hertil Waldorffsalat og ribsgelé.
  kr. 168,00

Appelsinglaseret kalvemørbrad med indbagt løg, duxellesfarseret tomat, smørdampede rodfrugter og marksvampe, ruccolasalat med ristede pinjekerner, små sauterede kartofler i vineddike smør mm  samt cumquatsauce tilsmagt med portvin.
  kr. 232,00

Kalveryg Printaniére med årstidens friske grønsager, svampe, farseret tomat, indbagt løg, pommes rôsti og svampesauce.
  kr. 205,00

Kalvesteg med ristede svampe, sauterede urter, rosenkålsgratin, pommes Pailles, smørsauterede persillekartofler og hvidvinscreme.
  kr. 168,00

Kalvemedaillon med appelsinglaseret minigulerod, ristede svampe i filopose med ost, sauté af hvide og grønne asparges, cherrytomat og rødløg, pommes fondantes fyldt med ærtepuré samt kalveglace med chokolade.
  kr. 232,00

Kalvemedaillon Rosinni med ristet gåselever, sauterede hvide asparges, spinat, rødløg, pastinakgratin, ristede svampe. Hertil Madeira sauce og dagens kartoffel.
  kr. 232,00


Fjerkræ

Andesteg med rødkål, svesker, 1/2 æbler med gelé, surt, brunede og hvide kartofler samt skysauce (*).
  kr. 172,00

Sprængt and med årstidens garniture, smørsauterede kartofler og Beurre Blanc sauce med basilikum (*).
  kr. 188,00

Rosastegt andebryst med sauterede kirsebær og valnødder, broccoligratin, løgringe i orlydej, svampe, pommes croquettes og mild rosapebersauce.
  kr. 198,00

Farseret kalkun serveret med brunoise af smørsauterede urter, ristede marksvampe, blomkålsgratin, husets salat, pommes hasselbach og flødesauce (*). 
  kr. 179,00

Chilistegt perlehøne/fasanbryst indbagt i grøn butterdej serveret med braiseret engelsk selleri, farserede marksvampe, sauterede grøntsager, indbagte løgringe, pommes Anna og hvidvinscréme.
  kr. 189,00

 

Lammekød

Helstegt lammeryg med urter ristet i hvidløgssmør, farseret tomat, pastinakgratin, ristede svampe, rabarkonpot, mintgelé, kartoffel-/selleripurre i kokette og tomat-/rosmarinsauce. 
  kr. 215,00

Lammekølle med årstidens garniture, pommes Anna samt lammeskysauce.
  kr. 185,00

 

 Print