Julefrokost
Hold din julefrokost her på slottet, som vi indhylder i julestemning med god mad og hygge. Vi har priser fra 295,- op til 735,- pr. person. Fælles for alle muligheder er, at I får god plads og lokaler for sig, hvor I sammen kan holde lige den hyggelige komsammen eller det brag af en fest, I ønsker Jer. Der er mulighed for at arrangere overnatning i slottets værelser og vi kan naturligvis også hjælpe med at arrangere transport til og fra slottet.  

 Slottets store julebuffet
 
På skærebrættet: Oksetyndsteg, flæskesteg, glaseret juleskinke, andesteg med svesker, brunede kartofler og æbler, gelé og rødkål.

På buffeten finder I også: Rejer med mayonnaise, røget laks med røræg, lune stegte sild i lage, marinerede sild og kryddersild, julemedister med Sønderjysk hvidkål, Sønderjyske kålpølser med Vendsysselsk grønlangkål, sprængt oksebryst med stuvet spidskål, sylte med sennep og rødbeder, æbleflæsk samt rosenkålssalat med nødder og druer, salatbar med diverse dressinger og andre godter, flødekartofler, ostebræt med diverse samt ris a la mande med kirsebærsauce.

Kr. 395,- pr. person
 - prisen er inklusiv 3 drikkevarebilletter - øl, sodavand, vin eller snaps
 (i 2014 er prisen kr. 410,- per person)

Kr. 295,- pr. person
- eksklusiv drikkevarebilletter)
 (minimum 25 personer)

 

Julefrokost All Inclusive

Med i julefrokost All Inclusive er:

Velkomstdrink
Serveret forret og Slottets store julebuffet (se ovenstående) eller 4-retters gourmetmenu* (se nedenstående)
Aftenskaffe/te med julesmåkager
Natmad
Øl, vand og vin ad libitum fra kl. 18.00 til 02.00.

Kr. 735,- pr. person
(i 2014 er prisen kr. 760,- per person)
(minimum 25 personer)

- Snaps kan tilkøbes á kr. 13,- pr. genstand eller 450,- pr. flaske.
- Ønskes overnatning kan dette suppleres for kr.400,00 pr. person inklusiv morgenbuffet.  

*4-retters gourmetmenu
Forret: Stegt røget vildlaks og snekrabbe. Hertil fattigmandsasparges, brøndkarse, sauce Beurre Blanc med purløg samt toast Melba.
Mellemret: Syltet grillet artiskok med bagte tomater, rødløg, salat og mozarella på hvidløgsstegt brødcroutons
Mellemret: Let sprængt duebryst med peberrodscreme. Hertil spirer, tranebær, syltet kvæde og hyben samt butterdej.
Hovedret: Kalvebryst braiseret i mørk øl og stegt kalvemørbrad serveret med kraftig glace, stegte vinterporrer, selleripuré, stegte svampe, hjemmelavede kartoffelchips samt pommes Chateau.
Dessert: Brændt citrontærte med lakridsmarengs og sorbet i kurv.

 

Julefrokost ud af huset
 
Vi leverer også gerne festen til Jeres egne lokaler - alt fra blot menuen til det store totalarrangement. Kort sagt: Jeres arrangement kan skræddersyes til netop Jeres behov. Vi er naturligvis behjælpelige med uforpligtende tilbud.

Menu 1
2 slags sild med karrysalat og halve æg. Herregårdsskinke og stegt medister, brunede kartofler, Vendsysselsk grønlangkål samt Sønderjysk hvidkål, sennep og rødbede, ost, brød og smør samt ris a la mande med kirsebærsauce.

Kr. 138,00 pr. person
- minimum 5 personer
(i 2014 er prisen kr. 143,00 pr. person)

Menu 2
Stegt sild, røget laks, fiskefilet, rosastegt oksefilet af angus med kartoffelsalat, kyllingefilet med salat og sprød bacon, ost, brød og smør samt ris a la mande med kirsebærsauce.
Lunt: Andesteg med rødkål, stegt julemedister, glaseret juleskinke med grønkål, Sønderjysk hvidkål og brunede kartofler.

Kr. 199,00 pr. person
- minimum 5 perosner
(i 2014 er prisen kr. 205,00 pr. person)

Menu 3
Slottets store julebuffet, se 'Slottets store julebuffet'.

Kr. 295,00 pr. person
- minimum 30 personer
(i 2014 er prisen kr. 305,00 pr. person)


 

 

 Print