Menuforslag

 Brigader Hallings menu

Brigader William Halling var ejer af Dronninglund Slot i perioden 1776-1796. Hans vinterresidens var det nuværende Hotel Phønix i Aalborg.

- Fløde/sennepsmarineret perlehønebryst serveret på sprød salat med tranebær, sprødstegte baconterninger og timianflûte.

- Ovnbagt havkat anrettet med sauterede urter, hummerhaler samt sauce Beurre Blanc med frisk basilikum.

- Æblesorbet med calvados.

- Stegt lammeryg med tomat-rosmarinsky. Serveres med sauteret spinat, gulerodsgratin, ristede rosasvampe i rødvinseddike og pommes Dauphine.

- Rabarberkompot med mandelcreme og marengs.

kr. 472,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)

 Grev Moltkes menu

Statsmanden grev Adam Gottlob Moltke til Bregentved erhvervede Dronninglund Slot i 1753. Det daværende renæssanceanlæg lod han ombygge. Opgaven overdrog han til den berømte arkitekt og bygmester Laurids de Thura, som skabte det nuværende Dronninglund Slot i senbarok-stil.

 

- Indbagt kammuslingesuppe.

- Oksecarpaccio anrettet på tallerken med peberrodscreme, sauterede asparges og høvlet parmesanost. Serveres med gratineret timianbrød.

- Pæresorbet med Poire Williams.

- Kalvemedailloner farseret med løg og svampe. Madeirasky og hønsesoufflebolle, indbagte løgringe, stegte rodfrugter, ristede æbler/persille og pommes Anna.

- Kanel/orange fragilite, orange-/passionssirup, jordbær i hvid chokolade og kokos, orangeparfait og brombærsorbet i mandelkurv.

kr. 475,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)


 Menu Royale

Denne menu er komponeret til minde om Dronninglund Slots kongelige ejere. Dronning Charlotte Amalie (Christian d. 5. gemalinde) ejer fra 1690-1714, Frederik d. 4. ejer fra 1714-1716 og Prinsesse Sofie Hedvig ejer fra 1716-1729.

 

- Legeret kørvelsuppe med pocheret rødtunge, hummerhaler, trøffel og sprød baconskive. Dertil butterdejsstang.

- Røget andebryst anrettet i sprød kurv på salat, samt sauce Cumberland.

- Hvide slikasparges/halv artiskok med sauce Pompadour. Serveres med ristet toast.

- Rødvinsgranite .

-1/2 stegt due i fersken/fløde-sauce med ristede ferskner, artiskokbund med ærtepuré og østershatte. Hertil pommes rôsti.

- Stegt Camembert med solbærsyltetøj tilsmagt med rom.

- Hvid chokoladelice med druecompot og brombærsorbet

kr. 575,00 pr. couvert (minimum 10 couverter)



 Print