Vor a la carte restaurant er åben mandag til lørdag fra kl. 18.00.
Ved større selskaber kan der arrangeres åbent på søndage.
Restauranten er ligesom slottet lukket fra 21. december 2013 til
3. januar 2014. 

Vi gør opmærksom på at a la carte menukortet først påbegyndes 1. marts 2014 og at der indtil da serveres faste menuer. 

Kontakt os gerne for uddybning af menu og ledige datoer.
Bordreservation på telefon 98 84 33 00.


 Forretter

- Consomme Celestine: Glasklar hønseboullion med tynde skiver farseret pandekage, asparges og kørvel. Serveret med italiensk brød.
Kr. 92,00

- Stegt laks på bund af citron/pebersauce. Hertil stegte forårsløg og asparges vendt i hakket persille samt parmasan biscuits.
Kr. 98,00


 Hovedretter

- Kalvemørbrad på bund af selleri- og bacon purré. Langtidsbagt hel tomat pyntet med ristede rugbrødstern. Hertil ovnbagte nye kartofler samt cumquatsauce tilsmagt portvin.
Kr. 228,00

- Krondyrryg serveret på bund af svampe med valnødder. Hertil løg relish og bærkompot serveret med kartoffelpuré og morkelsauce.
Kr. 232,00

- Vegetar: Dampet blomkål i hvid ostesauce, ristet rugbrød, butterdej og små nye dildkartofler.
Kr. 125,00


 Desserter

- Indbagt æblecompot med marcipan serveret med rørt is.
Kr. 98,00

- Boserups Chokoladekage. Hertil appelsinsorbet i mandelkurv, jordbærparfait samt grapesirup.
Kr. 99,00

- Grønlandsk kaffe.
Kr. 89,00


  Børnemenuer

- Fiskefilet med Pommes frites, citron og remoulade
Kr. 65,00

- Røde pølser med Pommes frites
Kr. 65,00

- Nuggets med Pommes frites og sur-sød sauce. Hertil stænger af gulerod og agurk
Kr. 65,00


 Børnemenuer - Desserter

-
Pandekage med is og syltetøj
Kr. 50,00
(til voksne kr. 89,00)

- Børneis
Kr. 50,00

- Skåret melon, ananas, banan samt jordbæris i mandelkurv
Kr. 55,00





Se vores smileys