Vor a la carte restaurant er åben alle dage fra kl. 18.00.
Bordreservation anbefales på telefon 98 84 33 00.


 Forretter

- Kyllingeterrine ombundet med serranoskinke på sommersalat med granatæble og balsamico. Hertil brødcroutons.
Kr. 89,00

- Stegt kuller med jomfruhummer, asparges, sukkerærter, ærtespirer, ærter og sauce Beurre Blanc
Kr. 92,00

- Røget laks med stuvet spinat, plukket salat, tomat, asparges samt lune flutes
Kr. 82,00




 Hovedretter

- Braiseret lammeskank med stegte kartofler, fennikel, forårsløg og minigulerødder. Hertil bagt brød og lammeglace
Kr. 195,00

- Krondyrmedaljon eller oksesteak serveret med forårsgrønt, pommes pailles, nye kartofler samt pebersauce
Kr. 235,00

- Kalvesteak med sommerurter, svampe, pommes pailles, sauce Bearnaise samt nye kartofler med persille
Kr. 205,00


- Vegetar: Kogt blomkål i ostesauce. Hertil sommerurter,rugbrødskrummer og små nye kartofler
Kr. 135,00


 Desserter

- Bærtallerken med marcipancroutons og vanilleis
Kr. 93,00

- Boserups Chokoladekage. Hertil appelsinsorbet i nøddekurv, frugt samt orange-/passionssirup
Kr. 91,00

- Flamberede pandekager med vanilleparfait og jordbær
Kr. 89,00


  Børnemenuer

- Fiskefilet med Pommes frites, citron og remoulade
Kr. 65,00

- Røde pølser med Pommes frites
Kr. 65,00

- Nuggets med Pommes frites og sur-sød sauce. Hertil stænger af gulerod og agurk
Kr. 65,00


 Børnemenuer - Desserter

-
Pandekage med is og syltetøj
Kr. 50,00
(til voksne kr. 89,00)

- Børneis
Kr. 50,00

- Skåret melon, ananas, banan samt jordbæris i mandelkurv
Kr. 55,00





Se vores smileys