Supper


Vær opmærksom på at dette er selskabsmenuer, som ikke kan bestilles i vores a la carte restaurant. 

Klar suppe med boller og lune flûtes (*)


kr. 70,00

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og lune flûtes (*).

  kr. 70,00

Flødelegeret champignonsuppe med lune flûtes (*)

 

kr. 70,00

Minestrone, fyldig italiensk grønsagssuppe med lune flûtes. 

 

kr. 75,00

Consommé Montmorency, klar hønsekødsuppe med souffleboller med urter og lune flûtes. 

  kr. 89,00

Créme Ninon. Ærtepurésuppe serveret med pocheret rødtunge, jomfruhummer, creme fraiche samt butterdejsstang.

  kr. 108,00

Hummervelouté. Flødemonteret hummersuppe tilsmagt med cognac og serveret med hummerhaler, créme fraiche, persilledrys og lune flûtes.

  kr. 94,00

Indbagt legeret oksehalesuppe (maximum 50 couverter).

  kr. 90,00

Indbagt legeret kammuslingesuppe (maximum 50 couverter). 

 

kr. 95,00

Vagtel consomme med pocheret vagtelæg hvide asparges og chiffonade.

 

kr. 95,00

Potage parmantiere  sprød bacon , porre samt kørvelpesto. Hertil italiensk brød   kr. 89,00

Legeret kørvelsuppe med pocheret rødtunge garneret med jomfruhummer, persillepesto, trøffel og lakserogn. Hertil gratineret kørvelbrød. 
  kr. 108,00
Legeret jordskokkesuppe med pocheret torsk, sprød bacon og persillepesto.   kr. 98,00


Consomme Celestine: Glasklar hønseboullion med tynde skiver farseret pandekage, asparges og kørvel. Serveret med italiensk brød.
  kr. 92,00
Grøn æblesuppe med pocheret poulardbryst.    kr. 95,00


 

 Print